Bespaar continu

Storm raast over Rotterdam, boom valt op huis bij Henri Eversstraat

De storm van vandaag zorgt op veel plekken voor overlast. Bij een huizenblok aan de De Klerkstraat / Henri Eversstraat is er een boom omgevallen. Daardoor is er flinke schade aan een aantal panden ontstaan. Ook op andere plekken ontstond schade, reizigers hadden daarnaast te kampen met oponthoud. Net zoals elders in het land reden er vanaf Rotterdam Alexander geen treinen.

Terwijl de politie omstanders op gepaste afstand hield, gingen brandweermannen aan de Henri Eversstraat in het Lage Land aan het werk. Zij doen hun best om de boom van het dak van het rijtje huizen te halen.

Flinke stormschade

Door de storm liggen overal in de wijk takken, dwarrelt er afval op en schuiven er afvalbakken door de straten. Eind vorig jaar heeft een deel van de buurten juist nieuwe gft-bakken en andere containers gekregen.

Elders in Rotterdam is de schade nog veel groter. In Charlois sloeg de storm een compleet dak van een rij portiekwoningen weg, zo schrijft ThePostOnline.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook