Bespaar continu

Onbekend bedrag buitgemaakt bij gewapende overval op buurtsuper bij Capelsebrug

Vanavond is aan de Steve Bikoplaats een supermarkt overvallen. In de buurtsuper tegenover metrostation Capelsebrug werd rond kwart voor acht het personeel bedreigd met een vuurwapen. De overvaller is er met een onbekend geldbedrag te voet vandoor gegaan, zo meldt RTV Rijnmond.

De politie is ook nog op zoek naar getuigen van de overval. Er zouden in de Spar supermarkt in Prinsenland geen gewonden zijn gevallen. Via Burgernet is er een melding uitgegaan van een donker geklede man tussen de 30 en 35 jaar en een bivakmuts. Er wordt gevraagd de man niet te benaderen.

Foto’s: © Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook