Bespaar continu

Politie doet getuigenoproep voor misdrijf aan Mombassaplaats

De politie is nog op zoek naar getuigen van een steekpartij aan de Mombassaplaats die al op 14 februari plaatsvond. Op die Valentijnsdag hoorde een bewoner van de Mombassaplaats in Oosterflank iemand gillen op straat. Toen ze naar buiten keek zag ze mannen wegrennen van een plek waar later een steekpartij bleek te hebben plaatsgevonden. Het 56-jarige man werd door hulpdiensten gereanimeerd, maar overleed die week later alsnog in het ziekenhuis.

Steekpartij Mombassaplaats

Direct na het incident is een onderzoek gestart. Er is uitgebreid sporenonderzoek gedaan en een Team Grootschalige Opsporing (TGO) probeert nu verder te achterhalen wat er woensdagavond is voorgevallen.

Zowel op de plek waar het slachtoffer werd gevonden, als in zijn woning in de omgeving, werd sporenonderzoek verricht. Vrijdag werd het onderzoeksteam uitgebreid. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) zet nu alles op alles om te achterhalen wat er woensdagavond is voorgevallen. Getuigen hebben al weten te melden dat er na de steekpartij een of meerdere mannen zijn weggerend. Een van die mannen stak de Prins Alexanderlaan over in de richting van de Henri Eversstraat in de nabijgelegen wijk het Lage Land.

De politie doet nu dan ook een getuigenoproep aan mensen in Oosterflank of het Lage Land wonen of daar die avond iets gezien hebben. Men wil graag weten of iemand die 14e februari rond half elf iets gezien heeft. Dat kan zijn in de buurt van de Mombassaplaats of op de waarschijnlijke vluchtroute van de verdachten. Zij liepen die nacht weg richting de metrolijnen en de Prins Alexanderlaan.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook