Bespaar continu

Verkeer rond Rotterdam Alexander gestremd door fatale aanrijding met metro

Het metroverkeer bij station Rotterdam Alexander is gisteravond enige tijd gestremd geweest vanwege een fataal ongeval. Volgens het AD / Rotterdams Dagblad gaat het om een zelfdoding. De aanrijding vond gisteravond in de avondspits plaats en er moest dan ook veel verkeer worden omgeleid.

Aanrijding op Hoofdweg

Pal tegenover het FNV Kantoor in de Pegasusflat is de metro in de richting van station Alexander in botsing gekomen met een persoon. Daarmee werd de gehele kruising met de Hoofdweg geblokkeerd. Hulpdiensten hebben de kruising verder afgesloten en het verkeer ter plekke omgeleid. Veel voetgangers gingen vanaf metrostation Oosterflank te voet naar Rotterdam Alexander om daar met de trein verder te reizen.

Even na kwart over zes gisteravond kon de metro weer worden weggereden en kwam de kruising weer vrij. Het doorgaand rijverkeer kon daarop weer op gang komen, maar het metroverkeer is nog langer gestremd geweest.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook