Bespaar continu

Allerlaatste inschrijvers avondvierdaagse kunnen maandag nog bij de organisatie terecht

Mensen die willen meelopen met de avondvierdaagse voor Prinsenland en Lage Land hebben nog één mogelijkheid om zich in te schrijven. Die mogelijkheid is aanstaande maandag in het Prinsenpark, even voor de start van de vierdaagse. Net zoals vorig jaar staat de inschrijving weer open voor kinderen én volwassenen. Kinderen schrijven zich in principe in via hun eigen school. Volwassenen konden nog tot vandaag terecht bij Fysiotherapie Centrum Lage Land aan de Duikerstraat.

Ook kinderen die in andere wijken op school zitten, hebben zich via de fysiotherapiepraktijk kunnen inschrijven. Voor degenen die zich écht op het allerlaatste moment nog willen inschrijven is er dus maandag nog ene mogelijkheid. De vierdaagse loopt dit jaar van 28 tot 31 mei. Vier dagen lang lopen de deelnemers dan een route van 5 kilometer.

Dorstlessers bij avondvierdaagse

Volgens het programma start de vierdaagse in het Prinsenpark en wordt wordt er bij vertrek en binnenkomst muziek voor de kinderen gedraaid. Op de laatste avond is er dan nog een leuk feestje. De vierdaagse begint elke avond om 18:30, maar zorg dat je op tijd voor de start aanwezig bent. (Dus niet om 19:00 zoals eerder in dit bericht per abuis werd vermeld.)

Albert Heijn Lage Land sponsort de vierdaagse dit jaar. Zo is er elke dag een bakje koffie en een flesje water voor onderweg. Met de huidige weersverwachtingen lijkt het er op dat de lopers zo’n dorstlesser ook wel kunnen gebruiken.

De organisatie liet eerder al weten dat er ‘overweldigend’ veel losse inschrijvingen zijn. Ook alle scholen in de wijken hebben zich ingeschreven. De afgelopen week gaf de tussenstand zo al bijna 800 deelnemers aan.

Bespaar continu

2 thoughts on “Allerlaatste inschrijvers avondvierdaagse kunnen maandag nog bij de organisatie terecht

 1. Beste Laaglandse courant.
  U verspreid een onjuist bericht.

  De start van de vierdaagse is 18:30 uur en uw nieuwsbericht veroorzaakte vandaag veel verwarring bij onze wandelaars.

  Wilt u uw bericht verwijderen en juist verwijzen naar onze Facebook pagina @Avondvierdaagselageland.

  Met vriendelijke groet
  De organisatie
  010-4205147

  1. Excuses voor de verwarring. Het lijkt er op dat we op een of andere manier op het verkeerde been zijn gezet door een ander (blijkbaar foutief) tijdstip in een event op Facebook. De datum is inmiddels aangepast in het bericht, en we schenken er nog even extra aandacht aan op Facebook.

   Mocht er nog berichtgeving zijn over het verloop van de vierdaagse deze week: met nieuws kunt u ons het snelste bereiken via tips@laaglandsecourant.nl

   Onze excuses voor de door dit bericht ontstane verwarring. Ondanks het slechte weer vandaag hopen we dat jullie een paar mooie wandelavonden meemaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook