Bespaar continu

Nieuw filiaal hamburgerketen Five Guys in Rotterdam geopend

Op de plek waar eerder Chinees-Indisch restaurant Nieuw Lin Fah gevestigd was is gisteren een nieuw filiaal van Hamburgerketen Five Guys geopend. De eerder aangekondigde opening van Five Guys in Rotterdam zorgde voorveel belangstelling. In Amerika heeft de keten namelijk inmiddels een behoorlijk goede reputatie opgebouwd.

De verwachtingen voor dit nieuwe filiaal, in Eindhoven is ook al een vestiging, zijn dan ook hoog gespannen. Naar eigen zeggen onderscheidt de keten zich van andere hamburgerrestaurants omdat klanten zelf onbeperkt toppings kunnen kiezen, zoals sauzen, schijfjes tomaat, sla en uien.

Er staan nog meer nieuwe Five Guys restaurants op de planning. Later deze maand opent de vestiging in Utrecht en ook in Den Haag zal een hamburgerrestaurant komen. In het centrum van Rotterdam opent volgens de planning volgend jaar ook een vestiging, op de Coolsingel.

Update, 2 meiOPEN Rotterdam maakte onderstaande video over het nieuwe restaurant

Foto ter illustratie

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook