Bespaar continu

Maaltijdbezorger portiek in gelokt en overvallen in Lage Land

Deze week is er in het Lage Land een maaltijdbezorger op een bijzondere manier overvallen. Bij die overval is een telefoon en geld buitgemaakt, daarnaast moest de bezorger zijn belager met de auto op een andere plek afzetten, dat schrijft de politie.

Overval op bezorger

In de nacht van woensdag op donderdag ging de bezorger naar de Zocherstraat in het Lage Land om een bestelling af te leveren. Op het adres waar de bezorger moest zijn werd niet gereageerd op het aanbellen. De bezorger ging terug naar zijn auto, maar vanuit het portiek werd ineens gefloten. Omdat hij dacht dat dit betekende dat de fluitende man de bestelling had gedaan liep hij terug naar het portiek. In het portiek kwam er geen klant, maar een man met een bivakmuts op hem af.

De man bedreigde de bezorger met een mes en eiste geld en de telefoon van de bezorger. Omdat de telefoon nog in de auto lag werd hij door zijn bedreiger gedwongen samen terug te lopen naar de auto. Daar moest de bezorger vervolgens ook de overvaller een ligt geven naar de Hendrick Staetsweg.

Na de overval is direct de politie gewaarschuwd, die nog een zoektocht in de wijk op touw heeft gezet. Er is echter geen spoor van de overvaller aangetroffen. De politie roept getuigen die die nacht iets gezien hebben dan ook op zich te melden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook