Bespaar continu

Rotonde Prinsenlaan – Michelangelostraat tot eind juni dicht voor werkzaamheden

Morgen wordt een begin gemaakt met de aangekondigde werkzaamheden aan de rotonde op de Prinsenlaan. Tijdens de werkzaamheden is de Prinsenlaan ter plaatse afgesloten en kan dus niet worden gebruikt voor doorgaand verkeer. Naar verwachting zal deze situatie tot eind juni duren. Omwonenden zijn in de afgelopen maand geïnformeerd met een folder over de werkzaamheden.

Herinrichting rotonde Prinsenlaan

Het werk bestaat uit de herinrichting van de rotonde en de vervanging van de riolering. Ook op de secundaire weg zal de riolering vernieuwd worden. Slechts de hulpdiensten en de RET kunnen gebruik blijven maken van de rotonde tijdens de maand juni. Ander verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Winkelcentrum Lage Land blijft bereikbaar via de Koningslaan, of vanaf de andere kant via de Henri Eversstraat en de Berlagestraat. Borden geven de omleidingsroutes aan, ook voor de andere bestemmingen. Volgens de planning wordt er in principe altijd overdag gewerkt, tussen 07.00 en 19.00. Het werk aan de weg loopt vooruit op de grote renovatie van de Prins Alexanderlaan. Het begin van dat karwei staat voor later in dit jaar gepland.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook