Bespaar continu

Beslissing over toekomst De Evenaar met een week uitgesteld

Er is gisteren nog geen besluit genomen over de toekomst van De Evenaar in Oosterflank. Dat schrijft het AD / Rotterdams Dagblad vandaag. Het Rotterdamse college van Burgemeester en Wethouders heeft haar beslissing met een week uitgesteld. Op dit moment wordt er in Oosterflank ook een enquête onder wijkbewoners gehouden. Die gaat onder andere over de toekomst van het zorgcomplex.

Leefbaar Rotterdam-raadslid Michel van Elck hoopt dat de wethouder volgende week ook rekening kan houden met de resultaten van de vragenlijst, zo tekent het AD op.

Vragenlijst over Oosterflank

Inwoners van Oosterflank hebben nog tot en met zondag de tijd om de enquête van de gebiedscommissie over hun wijk in te vullen. Dat kan na vandaag alleen nog online.

In het complex aan de Vaasahof zouden dan naast ouderen ook 35 mensen met psychische problemen worden gehuisvest. Na protest van bewoners zijn die plannen tijdelijk in de ijskast gezet. Er werd eerder dit jaar een handtekeningenactie op touw gezet tegen de nieuwe plannen voor De Evenaar. Via de nu lopende enquête hoopt de gebiedscommissie meer inzicht te krijgen over de mening van bewoners over het complex en de rest van hun wijk. De uitslag zal de gebiedscommissie meenemen in een ‘ongevraagd advies’ aan de gemeenteraad.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook