Bespaar continu

Bewoners vluchten met kind huis uit tijdens inbraak

Bewoners aan de Ringvaartweg zijn de afgelopen nacht met hun jonge kind hun huis uit gevlucht tijdens een inbraak. De inbrekers sloegen even na half 2 toe in het huis in ‘s-Gravenland. Daarop werden de bewoners wakker, zij haalden hun kind uit bed en ontvluchtten hun huis.

De inbrekers droegen volgens de politie bivakmutsen en sloegen op de vlucht richting de Lilian Ngoyiweg. Zij wisten echter aan de door de bewoners gewaarschuwde politie te ontkomen. De zaak is nog in onderzoek.

Volgens het AD/Rotterdams Dagblad vond de politie later langs de vluchtroute nog wel spullen uit het huis terug.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook