Bespaar continu

Brandweer in actie voor barbecue op balkon Kramerstraat

Een barbecue zorgde op een balkon aan de Kramerstraat eerder vandaag voor zo’n grote rookontwikkeling dat andere bewoners de brandweer waarschuwden. Die kwamen direct met groot materieel naar de flat, zo meldt MediaTV. Daar werd uiteindelijk dus geen brand, maar alleen een hevig rokende barbecue aangetroffen.

De brandweer heeft er wel voor gezorgd dat de barbecue direct is gedoofd. De verwarring over een mogelijk brand kon ontstaan doordat de vele planten op het balkon het directe zicht op de barbecue ontnamen. Het is overigens niet toegestaan om te barbecueën op het balkon.

Foto’s: Joëy Heystek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook