Bespaar continu

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer viert 65e verjaardag

Op dinsdag 3 juli bestaat Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer al 65 jaar. Ter gelegenheid van die verjaardag is er op zaterdag 7 juli een verjaardagsfeestje. Dat laat de vereniging zelf weten. De speeltuin is dan open en er zijn leuke speciale activiteiten.

Tijdens de verjaardag is de speeltuin open van 10:00 uur tot 17:00 uur. De extra activiteiten beginnen vanaf 13:00 uur. Kinderen kunnen zich dan ondermeer laten schmincken of een tijdelijke airbrush tattoo laten zetten.

Balonnenclown Bloony maakt die zaterdag ballonfiguren bij de speeltuinvereniging. Daarnaast zijn er voor de kinderen heerlijke pannenkoeken. Tijdens het verjaardagsfeest is de toegang tot de speeltuin gratis. Ook de extra activiteiten zijn dan gratis. BSV Kralingseveer ligt aan de Giraffestraat 45 in Rotterdam Kralingseveer.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook