Bespaar continu

Dieven stelen alle velgen en banden van twee auto’s aan de Hoofdweg

Dit weekend zijn er bij twee auto’s aan de Hoofdweg alle velgen van twee auto’s gestolen. Een bewoner ontdekte de diefstal zondagmorgen. Een Volkswagen en een Kia stonden op stenen, zonder de velgen en banden. Dat meldt Buurttoezicht Lage Land. Volgens Buurttoezicht komen dit soort diefstallen inmiddels vaker voor in de buurt. Een ander slachtoffer werd door haar buurman met het slechte nieuws gebeld terwijl ze op de camping zat.

Diefstal van velgen

Uit de reacties op de diefstal blijkt dat er ook andere wijken in Prins Alexander dergelijke brutale diefstallen zijn geweest. “Ze hebben stenen onder de auto’s geplaatst,” vertelt de bewoner aan het AD / Rotterdams Dagblad. “Hierdoor zijn de auto’s ook beschadigd. Ze hebben een schroevendraaier laten liggen.” Het zou gaan om een Volkswagen Polo en een Kia Picanto.

Bij een familielid van de man zou in Ommoord pas geleden ook al een poging tot een soortgelijke diefstal gedaan zijn.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook