Bespaar continu

Oud-Eneco-pand aan Marten Meesweg komt in Arabische handen

Het pand waar eerder Eneco gevestigd was komt in Arabische handen. Dat heeft de projectontwikkelaar bevestigd tegenover het AD / Rotterdams Dagblad .

In het pand ‘MM25’ zitten tegenwoordig huurders als Coca Cola, Croonwolter&Dros, Mobilis en Servicis. Volgens het AD zou er met de verkoop 44 miljoen euro gemoeid zijn. Eneco zelf zit inmiddels al enige tijd verderop aan de Marten Meesweg in Oosterflank.

Grootschalige verbouwing

Het gebouw dat nu van eigenaar wisselt is verbouwd tot een ‘Smart Building’ waar nieuwe technologie het pand gereed hebben gemaakt voor de toekomst. Ook het energielabel is met de verbouwing verbeterd. Het opknappen en doorontwikkelen van de kantoren aan de Marten Meesweg past in een breder plan voor het gebied.

De zogenaamde ‘Alexanderknoop’ wordt de komende tijd flink onder handen genomen. Aan het Alexanderplein zijn de eerste verbeteringen zichtbaar en het NS-station wordt verbouwd. Ook de Marten Meesweg zal in dit plan een groener en vooral toegankelijker karakter krijgen. Bekende huurders van kantoren aan de straat, zoals AD en NRC, waren eerder naar elders vertrokken.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook