Bespaar continu

Nog enkele dagen te gaan voor enquête Gebiedscommissie over Oosterflank

Inwoners van Oosterflank hebben nog tot en met zondag de tijd om de enquête van de gebiedscommissie over hun wijk in te vullen. Dat kan na vandaag alleen nog online. Degenen die de papieren versie willen gebruiken, kunnen dat alleen vandaag nog doen. Men wil onder andere weten hoe de bewoners tegenover de nieuwe plannen voor De Evenaar aan kijken.

De uitslag zal de gebiedscommissie meenemen in een ‘ongevraagd advies’ aan de gemeenteraad. Naast de plannen voor de Evenaar wordt er ook gekeken naar de wijk in het algemeen. Een onafhankelijk onderzoeksbureau draagt namens de commissie zorg voor de afhandeling van de vragenlijst over wonen en werken in Oosterflank.

BAVO Europoort, Humanitas, het Centrum voor Dienstverlening hebben samen met het college van Burgemeester en Wethouders een plan ingediend om het verzorgingstehuis in Oosterflank om te vormen. In het complex aan de Vaasahof zouden dan naast ouderen ook mensen met een psychische aandoening worden gehuisvest. Na protest van bewoners zijn die plannen tijdelijk in de ijskast gezet. Via de enquête hoopt de gebiedscommissie meer inzicht te krijgen over de mening van bewoners over het complex en de rest van hun wijk.

Geen enquête?

Mensen die geen vragenlijst hebben ontvangen kunnen contact opnemen met Enneus, zo schrijft de gebiedscommissie op Facebook. Dat kan via een e-mail naar helpdesk@enneus.nl , onder vermelding van postcode en huisnummer.

Titelfoto: Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook