Bespaar continu

Inbreker vlucht naar zijn oma, politie kan man op dak van flat in Prinsenland aanhouden

De politie heeft de afgelopen nacht een inbreker aangehouden op het dak van een flatwoning aan de Jacques Dutilhweg in Prinsenland. Even daarvoor was de man in Capelle aan den IJssel betrapt en op de vlucht geslagen. Hij werd daarna uiteindelijk aangehouden op het dak van de flat waar zijn oma woont, zo schrijft Nieuws op Beeld.

De auto gaf de de politie een hint over de vluchtrichting van de jongen, zo schrijft de site. Deze wagen stond namelijk op naam van zijn oma. Bij de flat van de vrouw zag men inderdaad de verdachte jongeman het gebouw in vluchten. Uiteindelijk kon een agent de man op het dak van het gebouw aanhouden.

De brandweer heeft na de aanhouding zowel de man als de agent van het dak gehaald, zo tekent ook het AD/Rotterdams Dagblad nog op. Beelden van de politie-inzet zijn te vinden bij Nieuws op Beeld.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook