Bespaar continu

Politie neemt kwart miljoen in beslag in witwaszaak

De Rotterdamse politie heeft in het Lage Land drie mannen aangehouden in een witwaszaak. Er werd daarbij in totaal een kwart miljoen euro in beslag genomen. Het grootste deel van dat bedrag, 220.000 euro, was verstopt in een vuilnisbak. Dat schrijft het AD/Rotterdams Dagblad.

Geld in plastic tas bij witwaszaak

Op de Boezemweg zag de politie eerder deze week een verdachte auto rijden, die ze besloten te volgen. Op de Philip Vingboonsstraat stapte en man uit, die in een portiek een pakketje overhandigd kreeg. Bij controle door de politie bleek het pakketje een tas met 30.000 euro te zijn, zo schrijft het Rotterdams Dagblad.

Daarop werd de woning waar de auto gestopt was ook doorzocht. In een vuilnisbak vond de politie nog eens 220.000 euro. De twee inzittenden van de auto en de man in het huis zijn alle drie aangehouden, de zaak is nog in onderzoek.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook