Bespaar continu

Show met Oldtimers op Prins Alexanderplein in Oosterflank

Aanstaande zaterdag organiseert stichting Hart voor Prins Alexander (HVPA) een oldtimershow op het Prins Alexanderplein bij het Alexandrium in Oosterflank. De show staat in het teken van 50 jaar mobiliteit in Prins Alexander.

Oldtimers in Alexander

In mei 1968 werd NS-station Alexander geopend. Nu, 50 jaar later, is een begin gemaakt met de verbouwing van het station.  Ook het gebied in de omgeving wordt aangepakt. Dat is reden voor Hart voor Prins Alexander om 50 jaar later stil te staan bij de veranderingen in mobiliteit in al die jaren met een oldtimershow.

Er is gezorgd voor een terras van picknickbanken op het plein en er zijn zaterdag muziekoptredens. De Historische Vereniging Prins Alexander zal aanwezig zijn met oude foto’s van de wijken. Stichting RoMeO komt langs om historische voertuigen uit het Rotterdamse openbaar vervoer te laten zien.

Het oldtimerevent wordt door HVPA georganiseerd in samenwerking met de Business Club Prins Alexander, Autobedrijf Kloppers en Café Wilskracht. Bezitters van oldtimers en ‘youngtimers’ zijn nog steeds uitgenodigd om langs te komen en hun wagen mee te nemen.

Titelfoto: Ansichtkaart HVPA

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook