Bespaar continu

Video – Overlast van ganzen in Prinsenpark aangepakt

Omwonenden en parkbezoekers klaagden al geruime tijd over de overlast van ganzen in het Prinsenpark. Reden voor de gemeente om gedeeltes van het park in Prinsenland onder handen te nemen. Zo wil men de overlast van de dieren beperken.

De dieren zaten vaak overal, ook op het asfalt, en deden door het hele park hun behoefte. Dat was veel mensen al langere tijd een doorn in het oog, al werd er ook met enige regelmaat schoongemaakt. Andere beplanting en minder gazon moeten er nu voor zorgen dat de overlast van de luide dieren verder beperkt wordt, zo schrijft Open Rotterdam. Zij maakten onderstaande video over de parkaanpak

Bespaar continu

2 thoughts on “Video – Overlast van ganzen in Prinsenpark aangepakt

  1. Andere beplanting en minder gazon. Gaan ze er een asfalt park van maken?. Nee dat komt het park ten goede. Maar niet heus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook