Bespaar continu

Scootmobielclub Alexander organiseert speciale tocht vanuit Lage Land

Scootmobielclub Alexander organiseert volgende week een speciale scootmobieltocht vanuit het Lage Land. Deze tocht staat ook open voor niet-leden van de club, die momenteel uit 9 personen bestaat. Normaal gesproken komt de club elke 2de en 4de woensdagmiddag van de maand bij elkaar.

De speciale tocht vertrekt op 20 juni vanuit Het Palet in het Lage Land. Om 13:00 uur verzamelen de deelnemers zich bij het pand aan de Duikerstraat 29, waarna men om 13:30 uur vertrekt. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden in Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5 in Oosterflank. De kosten bedragen €1,50, en voor dat bedrag staat er halverwege de tocht ook een kopje koffie klaar voor de deelnemers. Na afloop is er taart en koffie voor de scootmobielers.

Scootmobielclub Alexander

De scootmobielclub, die sinds 2000 bestaat, laat weten dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe leden. Die kunnen zich op een van de reguliere bijeenkomsten, op de 2de of 4de woensdag van de maand, melden in Het Palet. Deze normale bijeenkomsten beginnen steevast om om 12:45 uur. Leden betalen elke maand €5,00.

De club benadrukt dat voor de speciale tocht een scootmobiel wel minimaal 10km per uur moet kunnen rijden. En, “Zorg dat uw scootmobiel goed opgeladen is”, zo schrijven zij nog.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook