Bespaar continu

Winkelcentrum Lage Land krijgt vestiging van Domino’s pizza

Op de hoek van het Samuel Esmeijerplein komt begin volgende maand een vestiging van Domino’s pizza. De verbouwing van het pand tegenover de Jumbo is inmiddels in volle gang. Als alles goed gaat zou de nieuwe vestiging op 1 juli open moeten gaan, zo schrijft men op Facebook.

In het pand was vroeger ondermeer de Wereldwinkel gevestigd. Domino’s laat over de nieuwe winkel weten dat er niet met cash afgerekend kan worden. Dat is volgens hen ‘veiliger, sneller en hygiënischer’ dan contant geld.

De zaak in winkelcentrum Lage Land wordt gerund door de 21-jarige Hendrik van der Spoel. Hij laat op de Facebookpagina van zijn zaak weren “enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging” te hebben. Van der Spoel werkt al 3,5 jaar bij Domino’s en is zijn carrière bij de keten begonnen als bezorger in Zevenkamp. Een definitieve openingsdatum is er nog niet, dat hangt af van de vorderingen bij de verbouwing. Voorlopig gaat men uit van 1 juli.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook