Bespaar continu

Man dreigt met vleesmes in Oosterflank, politie trekt wapen bij aanhouding

De politie heeft gisteravond op de Sjanghailaan in Oosterflank een man aangehouden die met een vleesmes dreigde. Dat meldt de politie zelf op Facebook. Uiteindelijk kon de man pas worden aangehouden nadat de politie het dienstwapen had getrokken.

Rotterdammer met mes op Sjanghailaan

Zaterdagavond kreeg de politie een melding dat een man iemand zou bedreigen met een groot vleesmes. Op de Sjanghailaan zag de politie een man die inderdaad een groot mes bij zich had. Hij droeg het mes in de band van zijn broek.

Omdat de man zich niet zomaar overgaf moest de politie haar dienstwapen trekken. Onder dreiging van het vuurwapen kon de man wel worden aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek en van de bedreiging met een mes wordt aangifte gedaan. De verdachte is een 32-jarige man uit Rotterdam.

Titelfoto: Joëy Heijstek, foto ter illustratie

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook