Bespaar continu

Geschiedeniswandeling in de omgeving van het Prinsenpark

Aanstaande donderdag, 26 juli, is er een geschiedeniswandeling bij het Prinsenpark, georganiseerd door DOCK Rotterdam. In het gebied waar nu het Lage Land en Prinsenland liggen, vonden we eerder alleen weilanden. De wandeltocht voert de deelnemers langs een aantal herinneringen van toen.

De geschiedeniswandeling start donderdag om 13.30 uur bij ontmoetingscentrum de Prinsenhof aan het Bramanteplein in Prinsenland. Tijdens de tocht wordt er stilgestaan bij de geschiedenis van het gebied. René Hoeflaak van DOCK is een ervaren gids en is verder bekend van bijvoorbeeld het Wijkbedrijf Lageland. De wandeling zal om ongeveer 15.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden kan met een mailtje naar DOCK, via infoPA@dock.nl .

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook