Bespaar continu

Politie zet hond in bij aanhouding viertal graffitispuiters Capelsebrug

Zaterdagmorgen heeft de politie bij metrostation Capelsebrug een viertal graffitispuiters opgepakt. Bij de opsporing werd gebruikgemaakt van een politiehond, die een van de vier heeft gebeten. Dat meldt RTV Rijnmond dit weekend.

Melding over graffiti

De politie ging af op een melding van mensen die bij het station graffiti aan het spuiten waren. Deze mensen leken in eerste instantie aan de politie ontsnapt. Met een politiehond wist de politie echter spoor van de graffitispuiters te volgen. Dat spoor leidde naar bosjes in de buurt. Na een waarschuwing van de politie kwam er echter niemand tevoorschijn.

De politie besloot de hond los te laten om de verdachten te pakken. Volgens RTV Rijnmond verraadde een luid “auw” daarna de positie van de spuiters. Een van hen was door de hond in zijn kuit gebeten. Alle vier de graffiti artiesten zijn aangehouden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook