Bespaar continu

Video – Handhaving: Betere zichtbaarheid op straat en betere bereikbaarheid

Met meer mensen kan Handhaving in Rotterdam Alexander nu meer betekenen dan eerst. In het kader van het Programma Oost is er in Alexander meer budget gekomen om de wijken leefbaarder te maken en te houden. Zo werd er vorig jaar ook geld gestoken in Handhaving. Zij verhuisden van de Heer Bokelweg naar de Koperstraat in het Lage Land en zitten zo nog dichter op de wijken.

Erica van Laren legt in deze video uit wat er sinds het begin van 2017 allemaal veranderd is, en wat er nog meer kan gebeuren. In ieder geval heeft ze door het programma meer collega’s gekregen. Dat helpt in ieder geval zeker bij de inzet in de wijk.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook