Bespaar continu

Video – De Huismeesters in Prins Alexander: Werken aan veiligheid en sociale samenhang

Vanuit het Programma Oost hebben verschillende flats in Prins Alexander sociale huismeesters gekregen. Deze opereren naast de mensen die vanuit de woningcoöperaties voor de flats werken. Dat is ondermeer het geval bij de Sterflats in Prinsenland. Ze opereren vanuit de Koperstraat in het Lage Land, waar ook Handhaving gevestigd is.

De huismeesters in Prins Alexander zijn voor veiligheid en sociale samenhang de directe schakel naar de gemeente. Marc van der Mark en Theo Pinas leggen in deze video uit hoe ze te werk gaan, welke problemen ze tegenkomen en hoe de samenwerking verloopt.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook