Bespaar continu

Gezonde kookworkshop voor kinderen in Het Palet

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Cooking2Gather eind deze maand een kookworkshop voor kinderen. Tijdens de workshops van Cooking2Gather leer je gezond en lekker koken. De vegetarische kookworkshop voor kinderen is op 27 juli in het palet.

Kookworkshop voor kinderen

Creatief en smakelijk aan de slag met vriendjes en vriendinnetjes? Dan moet je je voor 15 juli inschrijven bij de organisatie. Dat kan via cooking2gather@gmail.com. Bij de kookworkshop, zonder dat de ouders meegluren, werkt men samen met Buurtwerk.

De workshop is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en is van 10:30 uur tot 14:00 uur op vrijdag 27 juli. Het Palet ligt in het Lage Land aan de Duikersstraat 29. Meer informatie is ook te vinden via Facebook.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook