Bespaar continu

‘Lekker Lageland zomerterras’ in winkelcentrum Lage Land

De warme zomer wordt in het Lage Land nog iets zomerser met de zonnige vakantie-editie van ‘Lekker Lage Land’. Er komt aanstaande zaterdag een terras waar het winkelend publiek en de omwonenden kunnen genieten van optredens van artiesten. Tijdens ‘Lekker Lageland zomerterras’ hebben verschillende ondernemers van het winkelcentrum ook speciale aanbiedingen.

Voor de kinderen is er een stormbaan, een draaimolen en een springkussen. Daarnaast maken de shoppers kans om hun aankoopbedrag van die dag terug te verdienen.

Zomerterras in het Lage Land

Vanaf 11:30 uur zullen er verschillende artiesten optreden in het winkelcentrum. Tot 16:30 uur kan er op het zomerterras genoten worden van verschillende optredens. Daarbij is er een gratis kopje koffie beschikbaar van Ketelbinkie Koffie.

Direct om 11:30 uur is er een optreden van Linda Maarseveen. Daarna geeft Roel Pot vanaf 12:15 uur een cursus ‘Plat Rotterdams’. Om 13:30 uur en 14:45 uur brengt coverband The Guilty Pleasure verschillende hits uit de 90’s ten gehore. Ten slotte is er om 16:30 nog de prijstrekking voor degene die zijn of haar kassabon terugverdient.

Afgelopen winter organiseerden de winkeliers aan het Marinus Bolkplein en het Samuel Esmeijerplein al de Lekker Lage Land Kersteditie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook