Bespaar continu

Jonge vrouw mishandeld op Crouwelpad in het Lage Land

Woensdagmorgen is er op het Crouwelpad in het Lage Land een jonge vrouw mishandeld. Dat bevestigt de politie tegenover de Laaglandse Courant na berichtgeving van buurttoezicht. Het voorval gebeurde rond 11:20 uur op woensdag 4 juni.

Volgens de politie gaat het om een 18-jarige vrouw. Zij liep in de wijk richting huis toen ze vanachter bij haar pols werd gepakt. Haar arm werd zo op haar rug gehouden en ze kreeg een klap op haar rug. Ze viel toen op de grond. Toen de jonge vrouw weer overeind kwam, was de man al uit het zicht verdwenen. Ze is bij het voorval niet bestolen.

Omdat de vrouw vanaf achter is benaderd en aangevallen is er ook geen signalement van de dader.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook