Bespaar continu

Leefbaar: ‘Ouderen in De Hoeksteen aan hun lot overgelaten’

Volgens Leefbaar Rotterdam raadslid Michel van Elck worden ouderen in seniorencomplex De Hoeksteen in Oosterflank ‘aan hun lot overgelaten’. Dat schrijft het AD / Rotterdams Dagblad vandaag. In de omgeving van het complex zou er veel sprake zijn van overlast door geweld, drankmisbruik en drugsdealen.

Van Elck spreekt over ‘gezwaai met messen’, seksuele intimidatie van hoogbejaarden, drankmisbruik en drugsgebruik. De kwestie is extra pijnlijk omdat is besloten in Oosterflank in een ander complex, De Evenaar, nu mensen met psychische problemen op te gaan vangen. In de buurt bestaat veel weerstand tegen het plan.

Leefbaar wil van wethouder De Langen opheldering over de situatie in het complex aan de Mombassaplaats. Volgens hen ontkent de CDA-wethouder de misstanden in De Hoeksteen.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook