Bespaar continu

Rondleiding voor kinderen in de supermarkt: Wat gebeurt er allemaal in de winkel?

Vorige week woensdag was er in de Albert Heijn aan het Marinus Bolkplein een rondleiding speciaal voor kinderen. Zo maakten de kinderen beter kennis met de winkel. Want wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de supermarkt? Van het uitje maakte Albert Heijn het Lage Land ook nog een leuke video.

Tijdens een rondleiding van anderhalf uur leerden de kinderen van alles over de super. Daarnaast mocht er ook nog even meegeholpen worden. Ze kregen antwoord op vragen als “Maar hoe komen al producten in de schappen?” en “Hoe zorgt de bakker dat er genoeg brood is?”.

Rondleiding bij de supermarkt

Er staan nog drie andere rondleidingen op een woensdag gepland. Op 1, 15, en 29 augustus zijn er nog rondleidingen. Voor zowel 1 als 15 augustus zijn er nog een paar plekjes open, bij de servicebalie van de Albert Heijn is er meer informatie verkrijgbaar.

Vorig jaar organiseerde de Albert Heijn ook een speciaal uitje voor kinderen. Ze konden toen aan de slag met groente en fruit. Op die manier konden de kinderen voor zichzelf ook nog een gezonde verrassing in elkaar knutselen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook