Bespaar continu

Geen treinverkeer langs Alexander tussen 30 juli en 6 augustus

Van 30 juli tot en met 6 augustus is er geen treinverkeer mogelijk tussen Rotterdam Centraal en Gouda. Dat komt door werkzaamheden bij Rotterdam Alexander, zo laat men weten. In het weekend van 4 en 5augustus rijden er ook geen metro’s via Rotterdam Alexander.

De sluiting van Rotterdam Alexander is nodig omdat kappen, puien en ramen van het station worden verwijderd. Op de perrons worden de perronkappen vervangen. Er wordt ook gewerkt aan de verlichting, omroepinstallaties en het meubilair.

Voor de werkzaamheden komen er verschillende kranen bij het station te staan. Die komen bij Café Wilskracht, op het busstation en op de parallelweg van de Prins Alexanderlaan.

Geen treinverkeer

Omdat er een week lang geen treinverkeer is zetten de RET en de NS vervangend vervoer in. Reizigers wordt gevraagd rekening te houden met busvervoer tussen Rotterdam en Gouda van 30 juli tot en met 6 augustus.

Er zijn die week ook omleidingen voor ander verkeer. Dat wordt ter plaatse omgeleid met borden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook