Bespaar continu

Van Brienenoordbrug twee weekenden lang deels afgesloten

De Van Brienenoordbrug is deze avond vanaf 21.00 uur deels afgesloten. Vanwege wegwerkzaamheden is de hoofdrijbaan in noordelijke richting geheel dicht. Deze sluiting duurt tot maandagochtend vroeg. Dan wordt volgens planning de rijbaan na 5.00 uur weer vrijgegeven. Ook het volgend weekend wordt de brug op deze manier afgesloten, zo meldt het AD / Rotterdams Dagblad deze middag.

De parallelrijbaan blijft, met beperkingen, wel open. Er worden werkzaamheden aan het brugdek uitgevoerd, die de gedeeltelijke afsluiting van de brug noodzakelijk maken. Van 3 augustus tot maandagochtend 6 augustus is de brug dus nogmaals deels afgesloten.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook