Bespaar continu

Zonnig seniorenfestival in prinsenpark met veel activiteiten voor ouderen

Aanstaande zaterdag belooft een zonnige editie van het seniorenfestival in het Prinsenpark te worden. De weersvoorspellingen zijn nog altijd even goed en verschillende organisaties werken samen om veel activiteiten aan te bieden. Ook voor wie alleen lekker in de zon in het park wil zitten is er plaats. Er treden verschillende artiesten op.

Buurtwerk staat op het festival met een kraam ‘boordevol herinneringen’. Zij beloven een ‘proef, ruik, voel en hoor’ ervaring met dingen van vroeger. Met hun activiteiten wil Buurtwerk mensen laten ervaren hoe belangrijk het geheugen is.

Uitgebreid Seniorenfestival

Naast Buurtwerk staan er nog meer organisaties op het festival en zijn er talloze activiteiten. Zo staat bijvoorbeeld ook de Historische Vereniging Prins Alexander zaterdag in het Prinsenpark.

De presentatie van de dag is in handen van Yvonne Keeley en er zijn optredens van onder andere Franklin Brown en Brigitte Nijman. Tijdens het seniorenfestival staan er verder informatiestandjes van de wijkservicebalie, Langer Thuis en de politie en brandweer. Verder kunnen bezoekers een gezondheidscheck doen, is er een stoelmassage, een breiworkshop en gelegenheid tot bijvoorbeeld yoga doen of dammen.

Het festival is aanstaande zaterdag, 14 juli, van 11:00 uur tot 17:00 uur in het Prinsenpark.

Alle activiteiten zijn bedoeld voor ouderen in Prins Alexander die vitaal en actief willen blijven. Het festival op de grens van Prinsenland en het Lage Land is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen 36 en 37 stoppen vlakbij en metrolijnen A en B stoppen bij halte Prinsenlaan.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook