Bespaar continu

Inbraak bij juwelier in winkelcentrum Alexandrium I

Zondagmorgen is er bij een juwelier in winkelcentrum Alexandrium ingebroken. De politie meldt dat ze op zoek zijn naar twee verdachten. Deze twee inbrekers zouden uitgebreid de tijd hebben genomen voor de inbraak.

Het tweetal forceerde een hek en vernielde een ruit. Daarna is in ieder geval een van de daders gevlucht via de Voermanweg in Oosterflank. De buit van de inbraak bij de juwelier bestaat volgens de politie uit een hoeveelheid dure sieraden.

Getuigenoproep inbraak juwelier

De politie is nog op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien van de vlucht. Het zou gaan om een ‘grote man’ die het winkelcentrum in alle vroegte rond 6:10 uur verliet. Hij had een grote sporttas bij zich.

Titelafbeelding: © Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook