Bespaar continu

Auto slaat over de kop bij aanrijding op Koningslaan

Bij een ongeval op de Koningslaan is in het begin van de middag een auto over de kop geslagen. De uitgerukte brandweer heeft de wagen weer op zijn wielen gezet. Volgens de politie viel het uiteindelijk mee met de inzittenden van de twee wagens die bij het ongeval betrokken waren.

Over de kop geslagen

Op het kruispunt van de Koningslaan en de Hendrick Staetsweg in het Lage Land vond een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Eén is daar bij over de kop geslagen. Brandweer en ambulance werden opgeroepen om te helpen bij een beknelling en de wagen is door de brandweermannen ook weer rechtop gezet. 

Het drukke vrijdagverkeer op de Koningslaan kon met enige moeite redelijk langs het ongeluk rijden. Veegwagens hebben de straat zo goed als mogelijk hadden schoongemaakt en er is gestrooid op de plek waar een van de auto’s vloeistof heeft gelekt.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook