Bespaar continu

Eerste voorbereidingen bouw appartementen Koningslaan van start

De eerste voorbereidingen voor de bouw van 68 nieuwe appartementen aan de Koningslaan zijn van start gegaan. In opdracht van aannemer Ter Steege Groep is er deze week een begin gemaakt met een inspectie van de omliggende bestaande woningen.

Bewoners direct rond de plek waar eerder een Peugeotgarage gevestigd was zijn per brief gevraagd mee te werken aan een bouwkundige opname van hun woning. Op die manier kan de aannemer van de nieuwbouw de huidige staat van de omliggende bewoning vastleggen. Op die manier heeft iedereen zekerheid over bijvoorbeeld mogelijke schade die tijdens de bouw zou kunnen ontstaan.

Met de bouwkundige opname is er voor de omwonenden een eerste concrete stap gezet in de verder ontwikkeling van de kavel. De voormalige garage zal later eerst gesloopt worden, daarna wordt een start gemaakt met de bouw van 68 nieuwbouwappartementen. Deze vrijesectorhuurwoningen zullen naar verwachting in 2020 worden opgeleverd. 

Bespaar continu

2 thoughts on “Eerste voorbereidingen bouw appartementen Koningslaan van start

 1. L.s,

  ik las uw artikel in de Laagse Courant; Ter Steege Bouw Vastgoed West bv is de bouwer van het project; 68 appartementen aan de Koningslaan 90.
  graag willen wij u voorzien van informatie over het project. wanneer u informatie wenst kunt u via h.nowee@tsbouwvastgoed.nl mij bereiken.
  in afwachting van uw reactie,
  Met vriendelijke groet
  Herman Nowee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook