Bespaar continu

Decathlon bij MegaStores in Rotterdam Alexander geopend

Decathlon heeft gisteren haar vestiging in het Alexandrium geopend. Dat is de tweede winkel van het van oorsprong Franse bedrijf in Rotterdam. Met de nieuwe vestiging bestrijkt het sportwarenhuis nu ook het Oostelijk deel van Rotterdam. Daarnaast kan de zaak natuurlijk ook heel goed veel Capellenaren bedienen.

De nieuwe vestiging werd geopend met een sportmiddag. Daarmee sluit de sportzaak goed aan bij sportminnend Rotterdam. Onder de eerste bezoekers van de winkel in Winkelcentrum Alexandrium werden giftcards uitgedeeld.

Decathlon Alexandrium is niet zo groot als de Megastore in het centrum van Rotterdam. Toch is de zaak meer dan 1500m2 groot. De sportzaak moet werk bieden aan zo’n 30 mensen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook