Bespaar continu

Nieuw Huis van de Wijk opent in voormalig pand CurZus&Zo

Volgende week woensdag, 31 oktober, zal het Huis van de Wijk voor het Lage Land met een feestelijke opening het nieuwe onderkomen in gebruik nemen. Wethouder Sven de Langen zal dan de officiële opening van het Huis verzorgen. 

Het Huis heeft een nieuw onderkomen gevonden in het voormalige pand van cursuscentrum CurZus&Zo. Dat heeft eerder dit jaar de deuren moeten sluiten, nadat bleek dat het centrum uiteindelijk niet op eigen benen kon staan. Met het in gebruik nemen van het nieuwe pand krijgt het Huis van de Wijk Lage Land de beschikking over een mooi en ruim nieuw onderkomen.

Opening Huis van de Wijk Lage LAnd

Welzijnsorganisatie Buurtwerk is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het Huis van de Wijk. Sociaal beheerders Frans Schermer en Patty Ehrbecker helpen buurtbewoners om hun ideeën uit te werken. Het nieuwe Huis is gevestigd aan de Remmet van Milplaats 15, en ligt langs de Koningslaan.

Het programma duurt woensdag van 14.30 uur tot 17.00 uur, rond 15.30 zal de De Langen (Volksgezondheid en zorg) dan de officiële opening verrichten. Tijdens het gehele programma is er een informatiemarkt en zijn er demonstraties van activiteiten in het Huis. De inloop is vrij.

Al voor het pand woensdag ‘echt’ open gaat is er al veel te doen in het nieuwe Huis. Vrijdag 26 oktober is het Huis van de Wijk geopend voor de climathon. Daar kunnen bewoners en ondernemers in gesprek over een duurzame toekomst van hun wijk. De climathon is er speciaal voor bewoners uit de wijken Prinsenland en Lage Land.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook