Bespaar continu

Man met ‘vieze praatjes’ opgepakt in Capelse Schollebos na misbruik meisje

De politie heeft een 48-jarige Rotterdammer opgepakt die in het Capelse Schollebos een jong meisje zou hebben misbruikt. Dat schrijft het AD / Rotterdams Dagblad. Het gaat waarschijnlijk om de man die de afgelopen weken ook in Oosterflank meisjes lastig viel met ‘vieze praatjes’.

In Cappele aan den IJssel en Rotterdam Oosterflank gingen de afgelopen tijd meldingen rond van een ‘kinderlokker’ die in de buurt zou rondlopen. Als snel bleek dat het niet slechts om verhalen ging, maar waren er verschillende meldingen van een man die op de fiets meisjes lastig viel.

De politie in Rotterdam-Oost waarschuwde de afgelopen week al voor een man die meisjes zou lastig vallen. Er wordt volgens de krant gekeken of er nog meer meisjes zijn lastig gevallen. De slachtoffers krijgen hulp aangeboden,

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook