Bespaar continu

Prinsenhof wil meer dan alleen ouderen bereiken

Zaterdag 3 november is er een open dag bij Ontmoetingscentrum Prinsenhof aan het Bramanteplein. Het centrum is Huis van de Wijk voor de wijk Prinsenland en wil een breder publiek aanspreken. Tijdens de open dag zijn er informatiestands van de verschillende partners in het gebouw. 

Om een beeld te geven van de activiteiten die de Prinsenhof organiseert zijn er ook introductie-workshops. Aanmelden voor die workshops kan alleen op de dag zelf aan de receptie. Op de site van het ontmoetingscentrum is een overzicht te vinden van de workshops die er gehouden worden.

Veel ouderen weten De Prinsenhof al te vinden

Rien Giers, vrijwilliger van het communicatieteam legt in De Havenloods uit dat de Prinsenhof met de open dag een breder publiek probeert aan te spreken. “Op dit moment hebben we toch een wat oudere doelgroep binnen”, zo stelt hij. Volgens Giers weten wel steeds meer bewoners van Prinsenland het ontmoetingscentrum te vinden, maar men wil het centrum nog veel meer promoten. Ook wijkbewoners die vroeger wel buurthuis Zjaak wisten te vinden hoopt Giers nu naar de Prinsenhof te krijgen. 

De open dag is zaterdag 3 november, van 10.00 tot 17.00 uur, aan het Bramanteplein 2 in het gebouw waar ook zwembad Het Alexanderhof gevestigd is. In de buurt van het centrum is het daarnaast ook fijn vertoeven in het Prinsenpark. 

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook