Bespaar continu

Dode man gevonden in tuinhuisje aan het Koperpad

In een tuinhuisje aan het Koperpad is deze morgen een dode man gevonden, zo meldt RTV Rijnmond. Brandweer en politie waren gealarmeerd omdat er brand zou zijn uitgebroken. Eenmaal ter plaatse werd daarna de man gevonden.

Het tuinhuisje maakt deel uit van het complex volkstuintjes langs de A20 van de Amateur Tuinders Vereniging Ommoord. Het was niet direct duidelijk hoe de man overleden was. Inmiddels spreekt de politie tegenover het AD / Rotterdams Dagblad van een ‘noodlottig ongeval’. De man zou aan de gevolgen van de brand, die al gedoofd was toen de hulpdiensten arriveerden, zijn overleden. 

De familie van de man is geïnformeerd. 

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook