Bespaar continu

Tientallen kilo’s drugs in auto van Fransman aan de Kramerstraat

Afgelopen weekend heeft de politie 57 kilo aan drugs gevonden in een auto aan de Kramerstraat, dit meldt het AD. Een getuige had de politie gebeld vanwege een verdachte situatie met een auto aan de Kramerstraat in het Lage Land.

Nerveuze Fransman

Agenten die op de melding afgingen vonden een wat nerveuze Fransman die een kleine hoeveelheid drugs bij zich had. Omdat ze zijn verhaal wat warrig vinden werd ook het huis waar hij op bezoek geweest zei te zijn doorzocht. Daar vond de politie twee vuurwapens, verschillende soorten drugs, geld en bijna 23.000 euro aan sieraden. De bewoner van het huis, een 38-jarige man, de Fransman bij de auto en nog een derde persoon werden door de politie aangehouden.

Daar bleef het niet bij, want de politie deed nog een drugsvondst. Nadat de auto van de Fransman in beslag was genomen vond de politie maar liefst 57 kilo aan drugs in de wagen. De heroïne en cocaïne lag in een verborgen ruimte, die de dag na inbeslagname door de politie werd gevonden.

Eerder deze maand trof de politie ook al drugs, vuurwapens en een groot geldbedrag aan in Rotterdam Alexander. In Oosterflank werd toen voor ’tonnen aan geld’ gevonden in een sporttas. Bij de inval in een huis aan Duisburghof werden toen ook wapens en drugs gevonden.

Titelfoto © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook