Bespaar continu

Bouw appartementen Koningslaan start in alle vroegte met heiwerkzaamheden

Morgen zal een begin worden gemaakt met de bouw van appartementen op de plaats van de voormalige Peugeotgarage aan de Koningslaan. De afgelopen tijd is het hele pand al gesloopt, nadat eind oktober panden in de directe omgeving zijn geïnspecteerd. Bewoners in de buurt van de bouwlocatie zijn eind vorige week met een brief geïnformeerd over de bouw.

Het terrein is, terwijl de laatste sloopwerkzaamheden nog lopen, de afgelopen week aangevuld met zand en opnieuw vlak gemaakt. Voor dinsdag 4 december staan de eerste werkzaamheden voor de nieuwbouw van 68 appartementen aan de Koningslaan gepland. Vandaag is daarvoor een heistelling aangevoerd. 

Bij het heiwerk zal gebruik worden gemaakt van een ‘in de grond gevormde beton paal’. Daarvoor wordt er een stalen buis in de grond geheid, die dan wordt volgestort. Zo ontstaat een betonnen paal voor de fundering. Ter Stege Bouw laat de omwonenden weten dat het heien ‘uiteraard’ geluid zal veroorzaken. De werkzaamheden zullen ongeveer 10 werkdagen in beslag nemen en duren van 7.00 uur tot 17.00 uur. 

Bespaar continu

1 thought on “Bouw appartementen Koningslaan start in alle vroegte met heiwerkzaamheden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook