Bespaar continu

Team van Alexandria ’66 verzorgt Kerstlunch voor eenzame ouderen

Het team van Alexandria ’66 Zaterdag 3 heeft afgelopen zondag voor ruim 80 eenzame ouderen uit Rotterdam Alexander een Kerstlunch verzorgd. De ouderen werden met de bus opgehaald uit de Prinsenwiek in het Lage Land en de Gerard Goosenflat in Ommoord. Samen met de voetballers ging iedereen daarna voor een gezellige middag naar golfcenter Seve aan de Kleiweg in Schiebroek.

Voor het uitje zijn sponsors gevonden en werd in de aanloop naar de Kerstlunch een heuse donatieactie opgezet. Zo werd er genoeg geld opgehaald voor een vol programma met eten, drinken, bingo en christmas-sing-a-long-songs.

Het is niet de eerste keer dat de heren van het derde zaterdagelftal er een special Kerst van maken. Ook vorig jaar boden ze ouderen uit De Prinsenwiek een leuk dagje uit aan tijdens de Kerstdagen. De foto’s en videobeelden van het het dagje uit dit jaar, bij golfcenter Seve, spreken voor zich: het zaterdagteam heeft weer voor een onvergetelijk dagje uit kunnen zorgen.

Wat een fantastische dag was het weer! Van de eerste tot de laatste minuut hebben we genoten van ons gezelschap. Alles…

Geplaatst door Alexandria '66 Zaterdag 3 op Zondag 23 december 2018

We hebben geprobeerd om de dag samen te vatten in dit korte filmpje, maar eigenlijk is dat niet echt goed gelukt. Het is namelijk niet te beschrijven hoe geweldig het was, je had er echt bij moeten zijn. Met ruim 80 ouderen, meer dan 20 vrijwilligers en een topteam op locatie van Golfcenter Seve hebben we er in een paar uurtjes echt iets onvergetelijks van gemaakt. De oprechte dankbaarheid van alle deelnemers dat wij zoiets voor hen organiseren, met de mensen aan tafel zitten, een luisterend oor bieden, gezellige liedjes zingen, bingo spelen er een feestje van maken. Dat al die mensen die wellicht met deze dagen zich heel eenzaam voelen ook echt het kerstgevoel ervaren, daar doen we het voor. Daarvoor is dit idee ooit geboren. Dat had allemaal niet gekund zonder al die gulle donaties van meer dan 150 mensen en bedrijven Saltwater Engineering, Salves bv, Maandag, Actus recruitment, de bijdrage vanuit de Gebiedscommissie, het beschikbaar stellen van bussen door Snelle Vliet, de chauffeurs die deze dag geheel belangeloos meegingen, onze zangeres Deniece, de kerstcadeautjes die mogelijk werden gemaakt door Aboriginal Art Gallery, de bingo prijzen die grotendeels werden gesponsord door de DA, de Jumbo, Jofel Prinsenland en Oil & Vinegar Alexandrium. Vooral niet te vergeten het fantastische team van Golfcenter Seve en uiteraard alle vrijwilligers die aanwezig waren om ons team aan te vullen, Hans Korevaar, de familie Innemee, voorzitter Rob de Vries, Michel Bouwer, dokter Sven en natuurlijk organisator Martine Nentjes! En dan stuk voor stuk al die mannen van Zaterdag 3. Sommigen zijn door omstandigheden nu geen speler meer van ons elftal op zaterdag, maar zij zullen altijd onderdeel zijn van ons team! ❤️

Geplaatst door Alexandria '66 Zaterdag 3 op Maandag 24 december 2018

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook