Bespaar continu

Video – Opnieuw aandacht voor beroving 19-jarige jongen in Oosterflank

Bureau Rijnmond besteedt opnieuw aandacht aan de beroving van een 19-jarige jongen aan de Keulenhof in Rotterdam Oosterflank. Bij de beroving, die al in oktober plaats vond, werd een Louis Vuitton-tas buit gemaakt.

De tas – met een waarde van rond de 1000 euro – had de jongen gekregen van zijn moeder en zijn oma, vanwege zijn goede schoolprestaties. Wanneer hij thuis komt in Oosterflank wordt hij gevolgd door twee anderen, die precies lijken te weten waar ze op uit zijn. Het slachtoffer wordt tegen de muur gedrukt en de dure tas van Louis Vuitton wordt afgepakt. Daarna wordt hij gefouilleerd, op zoek naar nog meer waardevolle spullen.

Beroofd van Louis Vuitton-tas

Beide daders hebben volgens het slachtoffer een donkere huiskleur, de tweede iets lichter dan de eerste. Die eerste dader is een jonge man van tussen de 22 en 25 jaar oud, ongeveer 1.80 m lang en met een licht ringbaardje. Hij droeg een zwart jack en een zwarte pet met daarop in rood-witte letters, ‘DSQUARED’. De tweede man is iets jonger, tussen de 19 en 23 jaar oud, en ongeveer 1.85m lang. Hij droeg een donkerbruine of beige jas en een had zwarte capuchon over het hoofd.

Getuigen die iets gezien hebben op donderdag 11 oktober, om 15:30 uur aan de Keulenhof in Rotterdam Alexander kunnen contact opnemen met de politie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook