Bespaar continu

Jonge vrouw overleden na steekpartij in woongebouw, man aangehouden in Eindhoven

Na een steekpartij in een woongebouw in ‘s-Gravenland is vandaag een jonge vrouw aan haar verwondingen overleden, dat schrijft MediaTV vandaag. Een 23-jarige man is inmiddels als verdachte aangehouden op het station in Eindhoven.

‘Iets met geweld’ in woongebouw

De steekpartij vond plaats in woongebouw ‘De Snor’ van studenten- en startershuisvester Stadswonen. In eerste instantie werden de hulpdiensten opgeroepen voor ‘iets met geweld’ in het complex aan de Kralingse Kerklaan zo weet het AD. Ambulancepersoneel heeft de jonge vrouw nog geprobeerd te reanimeren, maar die hulp mocht niet meer baten.

De politie doet nog onderzoek naar de verdere toedracht. ‘Concrete aanwijzingen’ leidden de politie naar Eindhoven. Daar kon vervolgens de verdachte man op het station worden aangehouden. De woonplaats van deze verdachte is nog niet bekend.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook