Bespaar continu

Politie en familie zoeken naar vermiste Tim (17) en Anna (16)

Update:  De twee tieners zijn terecht, de politie vond ze net over de grens in Duitsland. “Ze maken het goed”, zo laat de politie weten.

Sinds gistermiddag worden twee tieners vermist vanuit winkelcentrum Alexandrium in Oosterflank. Politie en familie maken zich zorgen over het tweetal en vragen mensen uit te kijken naar de 17-jarige Tim en de 16-jarige Anna. 

inds gistermiddag worden twee tieners vermist vanuit winkelcentrum Alexandrium in Oosterflank. Politie en familie maken zich zorgen over het tweetal en vragen mensen uit te kijken naar de 17-jarige Tim en de 16-jarige Anna. 

De twee tieners verplaatsen zich mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer. Tim is blank, 1.82m en heeft kort blond haar en een bril. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte broek. Ook Anna is blank, zij is 1.70m, en heeft lang lichtblond haar en droeg een rode jas.

Mensen die het tweetal, of een van de twee, gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 112. De twee worden sinds zondagmiddag 17.30 uur vermist vanuit het Alexandrium Rotterdam. Ook Buurttoezicht in de omgeving vraagt uit te kijken naar Anna en Tim.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook