Bespaar continu

Nog tot 11 januari mag de Kerstboom gewoon naast de wijkcontainer

Wie het opvalt dat er veel Kerstbomen naast vuilcontainers staan heeft gelijk. Nog tot en met 11 januari kunnen Kerstbomen op die manier aangeboden om te worden opgehaald, zo laat de gemeente weten. De bomen worden door Schone Stad verzameld om er compost van te maken.

Wie zijn Kerstboom graag kwijt wil kan dus de boom gewoon naast de wijkcontainer zetten, of op de plek waar je normaal je huisvuil aanbiedt. Dat kan dus tot en met de 11e, dus er zijn nog enkele dagen om gratis en eenvoudig van je boom af te komen.

Omdat er compost van de bomen gemaakt wordt is het wel belangrijk dat er geen versieringen meer aan de bomen zitten. Worden de bomen door buurtbewoners verkeerd aangeboden of zorgt de hoeveelheid bomen op een andere manier voor overlast? Dan kun je een melding maken via de Buiten Beter app.

Gelukkig Nieuwjaar! 😁🎉Nu de feestdagen voorbij zijn moet er natuurlijk ook opgeruimd en afgetuigd worden🤷‍♂️Tot en…

Geplaatst door Prins Alexander – gebied Rotterdam op Woensdag 2 januari 2019
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook