Bespaar continu

Student gooide op bestelling auto’s vol benzine, zonder te betalen

Een 21-jarige Rotterdamse student heeft ‘op bestelling’ voor verschillende ‘klanten’ getankt zonder te betalen. Hij hield er deze opmerkelijke ‘bijbaan’ op na omdat hij schulden had, zo schrijft het AD vandaag. Onder andere het benzinestation van Schipper aan de Hendrick Staetsweg in Het Lage Land was doelwit van zijn praktijken.

Bij de rechtszaak liet de benzinedief verstek gaan, volgens zijn raadsman heeft de student, ene D. G. , zo’n 10.000 euro schuld. G. is volgens de raadsman inmiddels in Eindhoven gaan studeren om “een nieuw leven op te bouwen”. In totaal zou de benzinedief acht keer hebben toegeslagen, met verschillende auto’s waar hij dan een vals kenteken op monteerde.

Behalve het benzinestation in het Lage Land werden ook stations in het Brabantse Zevenbergen, in Nieuwerkerk aan den IJssel en in Hendrik-Ido-Ambacht gedupeerd. G. werd door de rechter veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur en hij moet de stationhouders schadeloos stellen. 

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook